SOLER TESELEN, MOLT MÉS QUE UNA BOTIGA
Enviament Gratuït per comandes superiors a 65€, excepte per pes/volum superior a 20 kg

Condicions generals de venda

El convidem a revisar les condicions generals de compra que regulen l'oferta i la compra de productes de SOLER TESELEN, S.L. a través de la botiga online inclosa en aquest lloc web http://bricobotiga.cat.

En usar aquest lloc web vostè queda vinculat a aquestes condicions pel que li recomanem que les llegeixi detingudament. Si vostè no està d'acord amb elles haurà d'abandonar el lloc web.

 

1. DISPOSICIONS PRELIMINARS

Les presents condicions de compra són d'aplicació per a totes les vendes d'articles de SOLER TESELEN, S.L (en endavant “Empresa”) que hagin estat realitzades a través del lloc web http://bricobotiga.cat (en endavant "lloc web"). 

En realitzar una comanda, vostè ens garanteix que és major de 18 anys i que té capacitat legal per cursar contractes vinculants.

Les comandes només podran realitzar-se per adquirir mercaderies sense ànim de revenda. Està totalment prohibida qualsevol revenda o distribució dels productes adquirits a través d’aquest lloc web.

Ens reservem el dret de poder anul·lar comandes fraudulentes, falses o especulatives així com aquelles que hagin estat sol·licitades per un client amb el qual pugui existir alguna diferència/controvèrsia en comandes anteriors, o quan hi hagi dubtes raonables que ens puguin fer pensar que el client està realitzant alguna activitat delictiva.

Podem actualitzar les presents condicions de compra així com l'avís legal/política de privacitat en qualsevol moment. Vostè podrà consultar la versió actualitzada de tots dos textos prement els vincles "Condicions de Compra" i "Avís Legal/Política de Privacitat".

Obligacions de l’usuari

Com a usuari està obligat a comunicar a SOLER TESELEN, S.L totes les dades necessàries per l'accés i utilització dels serveis d'aquest lloc web. Les dades facilitades han de ser veraces i actuals, ha de ser conscient que podem fer ús d'ells per posar-nos en contacte amb vostè, si fos necessari. 

És indispensable que faciliti tota la informació que cataloguem com obligatòria, ja que, de no fer-ho no podrem cursar la seva comanda. No serem responsables en cap cas de possibles retards o errades en el lliurament com a conseqüència de l'error o omissió de dades.

L'usuari haurà de fer ús adequat dels serveis inclosos en aquest lloc web, sempre en conformitat amb l'ordenament jurídic i no durà a terme cap activitat que dificulti o interfereixi el seu funcionament .

Mesures de seguretat

Establirem tots els mecanismes raonables al nostre abast per garantir que les seves dades personals es conserven amb seguretat en tot moment. No obstant això, vostè accepta la transmissió de dades a través d'Internet no pot garantir-se com a segura davant d'accessos no autoritzats i no ens podem fer responsables de qualsevol error de seguretat, llevat que es degui a alguna negligència nostra.

Així mateix vostè haurà d'adoptar les mesures de seguretat necessàries, tant personals com materials, per mantenir la confidencialitat del seu nom d'usuari i contrasenya i notificar immediatament la pèrdua,  sostracció, robatori o accés il·legítim del seu nom d'usuari i contrasenya, així com el seu coneixement per terceres persones.

 

2. CONDICIONS APLICABLES A LES COMANDES

Tots els productes que s’oferten en aquest lloc web són venuts directament per SOLER TESELEN, S.L. amb CIF B62538921 i domicili a C/ JOSEP BONASTRE, 3 POL.IND. LA BORDA - 08140 - CALDES DE MONTBUI (BARCELONA).

Procedimient de compra

Podrà navegar en el lloc web fins a trobar l'article desitjat. Un cop localitzat, prement sobre el mateix accedirà a tota la informació que li ofereix el lloc web. Des d'aquí podrà afegir l'article a la seva compra.

En realitzar la comanda se li demanarà que introdueixi totes les seves dades i finalment confirmar la comanda.

Cobertura de l’oferta

La nostra àrea de venda i lliurament es basa estrictament en península. Queden excloses altres àrees o països.

Si un usuari estigués interessat a rebre algun article en un altre país que no sigui els anteriorment esmentats aconsellem que contactin amb nosaltres a través del formulari de contacte o enviant un correu a info@bricobotiga.cat i l'informaríem al respecte.

Disponibilitat

Totes les comandes estan subjectes a disponibilitat. No ens fem responsables de la manca d'existència o de la indisponibilitat dels productes.

Consulteu la selecció d'articles disponibles per a la venda a través del lloc web, ja que no tots els articles que puguem oferir a les nostres botigues o que puguin aparèixer als catàlegs, llocs web o un altre tipus de presentacions estan disponibles per a aquest tipus de venda.

Si un producte no estigués disponible un cop realitzada la comanda, se l’informaria el més aviat possible per correu electrònic o per telèfon i aquest quedaria anul·lat totalment o parcialment.

Davant de qualsevol dubte, es recomana posar-se en contacte amb el servei d'atenció al client.

Contracte amb SOLER TESELEN, S.L. i acceptació de comandes

La comanda no serà acceptada per nosaltres fins que l'import hagi estat abonat al nostre compte. En confirmar la compra, rebrà un e-mail com a confirmació d'acceptació. Només en aquell moment quedarà formalitzat el contracte entre vostè i nosaltres, i només per als articles relacionats en aquesta confirmació d'enviament.

Confirmació i anul·lació de comandes

Amb anterioritat a la finalització de la comanda per la seva part en el lloc web, vostè podrà revisar tots els detalls associats al mateix (imports desglossats en tots els epígrafs necessaris – impostos, costos, de transport, selecció d'article, etc.), podent corregir el que consideri necessari.

Amb posterioritat a la confirmació no serà possible modificar ni anul·lar la comanda a través del lloc web. S'haurà de posar en contacte.

Les comandes preparades es mantindran al magatzem durant les 48 hores següents a la recepció de la comanda, una vegada expirat el termini es procedirà a l' anul·lació de l'esmentada comanda.

Moneda, impost i preu

D'acord amb la legislació vigent, tota la compra des del nostre lloc web estarà subjecta a l'impost sobre el valor afegit. El tipus aplicable serà el legalment vigent en cada moment.

Tots els preus es mostren en euros i inclouen l'IVA i els altres impostos que puguen correspondre.

Formes de pagament i seguretat

Qualsevol comanda realitzada ha de ser abonada de forma immediata després de la confirmació de la comanda. Únicament es cursaran comandes per a les quals hagi completat i verificat el pagament del mateix.

El pagament s'ha de realitzar mitjançant transferència bancària o targeta de crèdit i dèbit.

Targetes de crèdit i dèbit: L'import de la comanda es carregarà a la seva targeta, de manera que haurà d'indicar-nos el número, la data de caducitat així com el codi de seguretat CW2 (en el revers de la seva targeta). En el cas que la seva targeta estigui escaritzada, se li demanaran els codis de seguretat pertinents.

Aquestes dades no seran guardades o manipulades per nosaltres, sinó seran registrades directament a la passarel·la de pagaments de l'entitat financera corresponent. El càrrec es durà a terme en temps real a través d'aquesta passarel·la de pagament. En cas que el càrrec no es pugui dur a terme finalment (per qualsevol causa), la comanda quedarà anul·lada automàticament.

En cas de reportar-se algun error en el pagament via targeta es cancel·larà la comanda automàticament i ens posarem en contacte amb vostè a través del mail que ens faciliti en el registre de client, si té algun dubte on s'està en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@bricobotiga.cat o del número de telèfon 938627800.

SOLER TESELEN, S.L. es reserva el dret de no acceptar un pagament per targeta de crèdit, podent anul·lar la Sol·licitud de Comanda, si tingués dubtes que el comprador no és el titular de la targeta de crèdit facilitada i si després d'haver avisat l'Usuari no volgués accedir a utilitzar una altra modalitat de pagament.

Transferència bancaria: El client disposa de 5 dies hàbils per realitzar el pagament o automàticament es considerarà anul·lada la comanda.  El client pot realitzar el pagament de la seva comanda al compte que es mostra a continuació, indicant el número de comanda obtingut en la finalització d'aquest. Aquest sistema permet compres de qualsevol import econòmic. En finalitzar la comanda, rebràs un e-mail amb tots els detalls. Tenint en compte que aquest mètode de pagament no és immediat, i poden passar fins a 48 hores perquè rebin la confirmació del pagament.

Les dades bancàries necessàries per realitzar la transferència bancària són les següents:

Titular: SOLER TESELEN, S.L.

Entitat: CAIXABANK

Número de compte: ES62 2100 0076 4602 0039 7444

Important: Com a concepte de la transferència s'ha d'indicar el número de comanda que apareixerà en finalitzar aquest procés. En cas de no haver indicat aquesta referència, es cancel·larà la comanda.

Lliuraments: tipus, terminis i problemes

Recollida a la botiga.  Podrà recollir la comanda a les nostres botigues situades a Caldes de Montbui, Mataró, Canovelles, Molins de Rei i Manresa a partir que hagi rebut la confirmació del material llest per a lliurament i que s'hagi realitzat el pagament a través de qualsevol de les modalitats que posem a disposició del client.

Direcció de les botigues:

o   Caldes de Montbui: C/ Josep Bonastre, 3, P.I. La Borda

o   Mataró: C/Teixidora, 13 – P.I. Hortes del Cami Ral

o   Canovelles: C/Industria 103 – P.I. Can Castells

o   Molins de Rei: C/Salvador Seguí, 14-16 – P.I. El Pla

o   Manresa: C/Sallent, 53 – P.I. Els Dolors

Horari d’obertura al públic: Dilluns a Divendres 08:00 a 13:00 i 15:00 a 19:00 i Dissabte (només Caldes de Montbui) 09:00 a 13:00

Recollida a la botiga: Les despeses són 0,00€.

Enviament a domicili. Com a norma general, els paquets s'envien dins el primer i setè dies següents a la recepció del pagament, a través d'un servei de missatgeria.

El cost de la tramesa s'informarà de manera detallada en el moment de perfeccionar la compra.

Si, en el moment del lliurament l'embalatge de la comanda està malmès, haurà d'obrir el paquet en presència de l'operador logístic per verificar l'estat dels articles. Si s'observen danys els haurà de detallar a l' albarà de lliurament i posar-se en contacte. Repararem o substituirem sense cap cost per a vostè tots aquells articles que hagin estat danyats o perduts durant el transport, simpe i quan, ens notifiqui aquesta incidència el immediatament després de la recepció de la mercaderia.

Un cop lliurada la comanda, passarà a formar part de la seva propietat i per tant, tots els danys que puguin originar-se seran de la seva responsabilitat.

Política de devolució, desistiment, canvi i reemborsament

Devolucions

En els casos en els quals l'Usuari adquirís productes en o través del Lloc web del titular, li assisteixen una sèrie de drets, tal com s'enumeren i descriuen a continuació:

Dret de desistiment

L'Usuari té dret a desistir del contracte actual en un termini de 14 dies naturals sense necessitat de justificació. El termini de desistiment expirarà als 14 dies naturals del dia que vostè o un tercer per vostè indicat, diferent del transportista, va adquirir la possessió material dels béns.

Per a exercir el dret de desistiment, l'Usuari haurà de notificar-nos a: SOLER TESELEN, S.L., info@solerteselen.cat,  la seva decisió de desistir del contracte a través d'una declaració inequívoca. Podrà utilitzar el model de formulari de desistiment que figura a continuació, encara que el seu ús no és obligatori.

Per a complir el termini de desistiment, n'hi ha prou que la comunicació relativa a l'exercici d'aquest dret per part de l'Usuari sigui enviada abans que venci el termini corresponent.

Conseqüències del desistiment:

En cas de desistiment per part de l'Usuari, li retornarem tots els pagaments rebuts de vostè, incloses les despeses de lliurament (amb l'excepció de les despeses addicionals resultants de l'elecció per la seva part d'una modalitat de lliurament diferent a la modalitat menys costosa de lliurament ordinari que oferim) sense cap demora indeguda i, en tot cas, a tot tardar 14 dies naturals a partir de la data en la qual se'ns informi de la seva decisió de desistir del contracte actual. Procedirem a efectuar aquest reemborsament utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat per l'Usuari per a la transacció inicial, tret que l'Usuari hagi disposat expressament el contrari; en tot cas, no incorrerà en cap despesa a conseqüència del reemborsament.

"Vosté haurà de retornar-nos o lliurar-nos directament els béns a SOLER TESELEN, S.L., C/ JOSEP BONASTRE, 6 POL.IND. LA BORDA - 08140 - CALDES DE MONTBUI (BARCELONA)2 o 2Recollirem els béns", sense cap demora indeguda i, en qualsevol cas, a tot tardar en el termini de 14 dies naturals a partir de la data en què ens comuniqui la seva decisió de desistiment del contracte. Es considerarà complert el termini si efectua la devolució dels béns abans que hagi conclòs aquest termini.

Vostè haurà d’assumir el cost directe de devolució dels béns. Es calcula que aquest cost s'eleva a aproximadament a 25 euros com a màxim.

L’Usuari haurà de retornar en perfecte estat els Productes, en cas contrari, el producte pot sofrir una depreciació. En conseqüència s'informa l'Usuari que serà el responsable de la disminució de valor dels productes resultant d'una manipulació diferent a la necessària per a establir la naturalesa, les característiques i el funcionament dels béns.  És a dir, si el producte no es retorna amb l'embalatge original o en perfecte estat SOLER TESELEN, S.L. pot cobrar el cost de la devaluació del producte.   

---------------------------------------------------

Model de formulari de desistiment:

Formulari: 
Per la present comunico que desisteixo del meu contracte de venda del següent producte o prestació del següent servei: 

(*) Núm. de comanda: ___________________________________________________

(*) Nom de contacte: ____________________________________________________

(*) E-mail de contacte: ___________________________________________________

(*) Telèfon de contacte: __________________________________________________

(*) Adreça de l'usuari: __________________________________________________

(*) Descripció (indicar el/els producte/productes a retornar). _____________________

____________________________________________________________________________________________________________________________

(*) Data: _______________________

(*) Signatura del consumidor/usuari (només si el present formulari es presenta en paper):

________________________

(*) Caps obligatoris.

L'Usuari reconeix saber que existeixen excepcions al dret de desistiment, tal com es recull en l'article 103 del Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries. De manera enunciativa, i no exhaustiva, aquest seria el cas de: béns confeccionats conforme a les especificacions del consumidor i usuari o clarament personalitzats, el subministrament de béns que puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa, el subministrament de béns precintats que no siguin aptes per a ser retornats per raons de protecció de la salut o d'higiene i que hagin estat desprecintats després del lliurament, el subministrament de béns que després del seu lliurament i tenint en compte la seva naturalesa s'hagin barrejat de manera indissociable amb altres béns.

 

Devolució de productes defectuosos o error en l'enviament

Es tracta de tots aquells casos en els quals l'Usuari considera que, en el moment del lliurament, el producte no s'ajusta a l'estipulat en el contracte o comanda de compra, i que, per tant, haurà de posar-se en contacte amb SOLER TESELEN, S.L. Immediatament i fer-li saber la disconformitat existent (defecte/error) pels mateixos mitjans o utilitzant les dades de contacte que es faciliten en l'apartat anterior (Dret de Desistiment).

L'Usuari serà llavors informat sobre com procedir a la devolució dels productes, i aquests, una vegada retornats, seran examinats i s'informarà l'Usuari, dins d'un termini raonable, si escau el reemborsament o, en el seu cas, la substitució d'aquest. El reemborsament o la substitució del producte s'efectuaran al més aviat possible i, en qualsevol cas, dins dels 14 dies següents a la data en la qual li enviem un correu electrònic confirmant que procedeix el reemborsament o la substitució de l'article no conforme. L'import abonat per aquells productes que siguin retornats a causa d'algun defecte, quan realment existeixi, serà reemborsat íntegrament, inclosos les despeses de lliurament i els costos en què hagués pogut incórrer l'Usuari per a realitzar la devolució. El reemborsament s'efectuarà pel mateix mitjà de pagament que l'Usuari va utilitzar per a pagar la compra. En tot cas, s'estarà sempre als drets reconeguts en la legislació vigent a cada moment per a l'Usuari, com a consumidor i usuari.

Garanties

L'Usuari, com a consumidor i usuari, gaudeix de garanties sobre els productes que pugui adquirir a través d'aquest Lloc web, en els termes legalment establerts per a cada tipus de producte, responent SOLER TESELEN, S.L. per tant, per la falta de conformitat dels mateixos que es manifesti en un termini de dos anys des del lliurament del producte.

En aquest sentit, s'entén que els productes són conformes amb el contracte sempre que: s'ajustin a la descripció realitzada per SOLER TESELEN, S.L. i posseeixin les qualitats presentades en aquesta; siguin aptes per als usos a què ordinàriament es destinen els productes del mateix tipus; i presentin la qualitat i prestacions habituals d'un producte del mateix tipus i que siguin amb fonament esperables d'aquest. Quan això no sigui així respecte dels productes lliurats a l'Usuari, aquest haurà de procedir tal com s'indica en l'apartat Devolució de productes defectuosos o error en l'enviament. No obstant això, alguns dels productes que es comercialitzen en el Lloc web, podrien presentar característiques no homogènies sempre que aquestes derivin de la mena de material amb el qual s'han fabricat, i que per tant formaran part de l'aparença individual del producte, i no seran un defecte.

D'altra banda, podria arribar a donar-se el cas que l'Usuari adquireix en el Lloc web un producte d'una marca o de fabricació per un tercer. En aquest cas, quan a l'Usuari li resulti impossible o li suposi una càrrega excessiva dirigir-se a l'empresari per la falta de conformitat, l'Usuari també té la possibilitat de posar-se en contacte amb la marca o fabricant responsable del producte per a esbrinar com exercir el seu dret de garantia legal directament enfront dels mateixos durant els dos anys següents al lliurament d'aquests productes. Per a això, l'Usuari ha d'haver conservat tota la informació en relació amb la garantia dels productes.

IDIOMA

La llengua del contracte és en català o espanyol.

NULITAT PARCIAL

Si qualsevol part d'aquestes condicions de serveis fos contrària a Dret i, per tant, invàlida, això no afectarà les altres disposicions conformes a Dret. Les parts es comprometen a renegociar aquells punts de les condicions de servei que resulten nuls i a incorporar-los a la resta de les condicions de servei.

MODIFICACIÓ DE LES CONDICIONS GENERALS DE VENDA

SOLER TESELEN, S.L. es reserva el dret a modificar les condicions generals de venda sense previ avís, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que presentin a través del mateix com la forma en què aquests semblin presentats o localitzats en els seus servidors.

Aquests canvis hauran de ser acceptats per l'usuari cada vegada que faci efectiva una compra a través de la web.

Els clients que no estiguin conformes amb les modificacions de les condicions generals, hauran de notificar-ho i, a partir de la data en la qual la nova versió entrés en vigor, hauran de deixar d'utilitzar els serveis web.

En el supòsit que alguns dels termes de les condicions generals de venda siguin declarats integrals o no oposables per una decisió judicial, la resta de disposicions mantindran la seva vigència.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Aquest lloc es troba ubicat i és operadors d'Espanya. Totes les qüestions relatives a aquest lloc es regeixen per les lleis espanyoles i se sotmeten a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals competents de Barcelona, sense que siguin d'aplicació els principis sobre conflictes de lleis.

En aquells casos en què el client no tingui la condició de consumidor o usuari, o que tingui domicili fora d'Espanya, se sotmetrà als Jutjats i Tribunals de Barcelona, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre-les.

Si l'usuari decideix utilitzar o consultar aquest lloc fora d'Espanya, haurà de tenir present que ho fa per pròpia iniciativa, i que és responsable del compliment de les lleis pertinents.

El present contracte entrarà en vigor i tindrà plens efectes des del moment en què es produeixi l'acceptació del client o usuari.

El present contracte, i, per tant, les condicions generals que incorpora, justament amb els annexos (d'existir), a més de ser llegits en aquest lloc web, poden emmagatzemar-se, arxivar-se i reproduir-se pels mitjans electrònics o informàtics habituals.  

QUEIXES I RECLAMACIONS

L'Usuari pot fer arribar a SOLER TESELEN, S.L. les seves queixes, reclamacions o tot un altre comentari que desitgi realitzar a través de les dades de contacte que es faciliten al principi d'aquestes Condicions (Informació General). A més, SOLER TESELEN, S.L. disposa de fulls oficials de reclamació a disposició dels consumidors i usuaris, i que aquests poden sol·licitar a SOLER TESELEN, S.L. en qualsevol moment, utilitzant les dades de contacte que es faciliten al principi d'aquestes Condicions (Informació General). Així mateix, si de la celebració d'aquest contracte de compra entre SOLER TESELEN, S.L. i l'Usuari emanés una controvèrsia, l'Usuari com a consumidor pot sol·licitar una solució extrajudicial de controvèrsies, d'acord amb el Reglament UE Nº 524/2013 del Parlament Europeu i del Consell, de 21 de maig de 2013, sobre resolució de litigis en línia en matèria de consumo. Pot accedí a aquest mètode al següent lloc web: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.